АЛЕТЕЯ приватна школа
 

Місія та цінності

Християнська школа Алетея - це місце, де знають кожну дитину, де є можливість розвиватися академічно, емоційно і духовно. Це місце, де вчителі люблять кожного учня, направляють його до розуміння того, Ким і для якої мети вони були створені.
Полягає в тому, щоб нам виростити покоління високоосвічених людей з світоглядом, заснованим на християнських цінностях, які будуть розуміти своє покликання і будуть здатні впливати на суспільство.

Школу назвали «Алетея» (αλήθεια), що в перекладі з грецької мови означає «Істина».

Ми говоримо про Істину, тобто про Ісуса Христа як про Творця Всесвіту та законів природи, а також Автора та Законодавця усіх моральних принципів.

У Біблії, 2 Тим 2:15 написано: «Намагайся поставити себе перед Богом гідним, працівником бездоганним, який наставляє на принципи істини».

Відео про школу АЛЕТЕЯ

Наші партнери
МАРХО - це міжнародний альянс для розвитку християнської освіти. Платформа для поєднання зусиль, навчання та обміну досвідом.

Команда МАРХО слугує педагогам-християнам і християнським навчальним закладам всіх рівнів в їх нелегкій, але надзвичайно важливій місії.
Батьківська спілка - це представницьке об'єднання батьків для усвідомлення себе як замовників освітньої послуги та єдиних відповідальних осіб за майбутнє наших дітей.
Запрошуємо на персональну презентацію школи з директором!
ЗАПИШІТЬСЯ НА ПРЕЗЕНТАЦІЮ
Увага! Набір у 1-й клас на 2023-2024 н.р. вже закрито!
Проводимо набір тільки з 2-го класу.